Interieur

Een paar nieuwe woonaccessoires kunnen je interieur een frisse en verrassend nieuwe look geven.

We hebben een grote keuze in lifestyle items. Een mix van tijdloos, duurzaam, natuurlijk, kwalitatief hoogwaardig en trends is altijd het doel. Bovendien kopen we veelal in bij bedrijven die duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Bij Barbara vind je stylische woonaccessoires zoals warme wollen plaids, kussens, kaarsen en vazen. De plaids en kussens van het Nederlandse merk Malagoon worden in kleine oplagen Fair Trade geproduceerd en hebben prachtige bijzondere dessins. De stoffen zijn zacht en warm en zorgen voor een behaaglijk gevoel.

Het Nederlandse merk The Gift Label maakt producten die vrolijkheid verspreiden, sfeer en geur geven aan je inrichting! De flessen zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic.

 

Maar we verkopen ook mooi servies en aardewerk, keuken- accessoires en benodigdheden.

Bijvoorbeeld van Pomax, dit Belgische merk staat voor producten met een warme, gezellige uitstraling met een hoge kwaliteit. Pomax maakt gebruik van natuurlijke materialen en produceert met aandacht en respect voor het milieu. In de winkel vind je van dit merk diverse woonaccessoires zoals kandelaars en schaaltjes.

Met een fantastische mix van trend en traditie weerspiegelt het Deense merk Broste Copenhagen de Scandinavische levensstijl. Ook deze kwalitatief goede producten zijn met zorg gemaakt. De collectie van Broste Copenhagen bestaat onder andere uit borden, schalen, kommen, mokken en theepotten.

BarbaraKado_LARGE-7172
BarbaraKado_LARGE-7102
BarbaraKado_LARGE-7096
54367878

Kom langs in onze winkel!

We verkopen ook olijfolie,  kruiden en kleurrijke suikers in prachtige verpakkingen van het merk Lie Gourmet. Dit Scandinavische merk heeft een  collectie food-items met een stoer, uniek design. Een eye-catcher in de keuken en ook ideaal als bijzonder cadeau.

Alle verpakkingen van Lie Gourmet zijn recyclebaar en herbruikbaar. Bovendien is een deel van het assortiment glutenvrij en zitten er géén kunstmatige toevoegingen in de producten. De combinaties van ingrediënten uit Frankrijk zijn smaakvol en onderscheidend.

 

BarbaraKado_LARGE-7118


Hoog Kanje 184
3708 DL  Zeist
Tel: 030 69 11 611
info@barbarazeist.nl

KVK: 30228139

Openingstijden:

Maandag:
Gesloten

Dinsdag t/m vrijdag
10:00 - 18:00 uur

Zaterdag:
10:00 - 17:00 uur

Zondag:
Gesloten